Håkan & Sara

Vi åker jorden runt tjoho!!!

Saturday, March 03, 2007

I bil i Australien

Hej he j!!

Nu har vi haft en hyrbil och kort omkring i Australien i 3 veckor. Var plan var att vi skulle lamna tillbaka den imorn men vi andrade det sa vi har den en vecka till. Ar just nu i Byron Bay men har en 100 mils korning framfor oss for att hanga med broderna Lenell (ostersundsbor) i en vecka soder om Sydney.


Det senaste har vi varit i Coolangatta i nagra dar for att kolla in Quiksilver Pro, en surftavling, dar. Riktigt kul att se och duktiga ar de kan man saga. Varldseliten var dar och tavlade. Innan det fick vi sa snallt bo hemma hos Rosborg (en trollhattebo) har i Byron nagra dar. Skont med ett riktigt hus och inte bara en bil..

Den forsta tiden med bilen var vi aven da med br. Lenell. Hade det bara valdigt skont. Hangde pa dagarna i solen och drack ol och vin pa kvallarna. Fick in ett och annat boulespel oxa, vi forlorade dock...typiskt.



Var bil e den till vanster, Ford Falcon, stor som ett hus. Det har ar i Seal Rocks, lunchdax.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Darling!

Jäklar vad schysst ni verkar ha det. Avundsjuk flicka anmäler sig från ett grått Sverige. Fast är hyfsat nöjd ändå, har just kommit hem från en dansföreställning. Personalpris på operan:-)
Fantastiskt snygg frisyr Håkan! Saknar dig, lilla Sars. Kram och puss från Pyll

1:30 PM  

Post a Comment

<< Home